1056 ondertrekhaak passend aan andere xl series

Past een ondertrekhaak/kipperknobbel van een 845/844 ook aan een 1056 ?

Deel dit topic

Reacties

wvdh
Past denk ik niet zo er onder, maar is wel pas te maken
Dairy-Special
Een trekhaak van een 845 past wel onder een 1056.
Als ze beide onder een Case-IH vandaan komen, met draaiknop voor de hef op het spatbord, past het zo.
Als de trekhaak onder een ouder model vandaan komt zonder draaiknop op het spatbord moet de steun onder de versnellingsbak aangepast worden omdat er te weinig speling is voor de treklat.
DaanHaar
Van de 743 xl t/m 1056 is allemaal identiek. De 844/845 naar 1056 past zeker zonder aanpassingen, mits ze beiden wel of beiden geen van binnen uit schakelbare aftakas hebben evenzo met een eventuele extra hefcylinder.
1056xlacase
@DaanHaar dat meende ik al een keer gelezen te hebben maar de 10 die ik heb heeft een van binnen schakelbare aftands de 845 niet allebei wel een extra hefcilinder past het dan dus wel of em pas maakn ?
DaanHaar
@1056xlacase, alleen een klein hoekje eruit slijpen, stelt niets voor.
1056xlacase
@DaanHaar bedankt alvast zal er keer mee bezig gaan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0