Kunstmeststrooier opknappen

Hallo

Ikwil mijn kunstmeststrooier opknappen en opnieuw een kleurtje geven maar weet iemand waar je die verf kunt krijgen ik wil ook de inhoudsbak een kleurtje geven.
En waar kan je de nieuwe stickers kopen

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

dlok
Even langs de dealer. Die heeft vaak wel wat staan of die kan er aan komen.
IHC_power
Oke weet jij ook oevveo dat gaat kosten ongever. Weet ik waar ik aan toe ben
IHC_power
Ongeveer
Boemrang
Maak geen zak uit wat voor verf je er op smeert, ga gewoon naar de verf winkel en haal een paar blikken, is dit nou weer zo moeilijk....
En de kleur, maakt ook totaal niets uit..
Stickers kun je ook op zoeken via internet...
IHC_power
Oke
dlok
Nouja met een kunstmeststrooier maakt het wel uit want die moet niet gaan roesten. Goed kaal schuren. Laagje meni (hoe je het dan ook schrijft) en dan n mooi kleurtje
KHD Deutz-Fahr
Quote @Boemrang:
Maak geen zak uit wat voor verf je er op smeert,

Maakt wel uit welke verf je er op doet, kunstmeststrooiers net als ruige mest strooiers gebruiken een speciale soort verf die bestand is tegen zuren.
KHD Deutz-Fahr
Quote @IHC_power:
Oke weet jij ook oevveo dat gaat kosten ongever. Weet ik waar ik aan toe ben

Als ik praat over "gewone verf" á 2 blikken (speciale zuurbestendige verf weet ik geen prijs van) dat is 30 euro (2 blikken heb je wel genoeg), dan nog kwasten schuur spullen (of ga je het spuiten?) thinner etc, ben je denk ik hooguit 70 euro kwijt. Goed ontroesten met een schuurschijf op de slijptol (of wat je ook hebt liggen) goed ontvetten met thinner, minimaal 2 lagen primer minimaal twee lagen verf. Dan kan die machine er weer jaren tegen.
devonvdkroon
Mag je hem wel goed in de verf zetten anders vreet de kunstmest het zo weer weg
TrapTrekkertje
Wel altijd schoon spuiten als je klaar bent he!
guy s
Is het eentje van ijzer dan is het gewoon kaal schuren , bijlassen ( of plaatje inlassen ) vlakschuren , goede grondverf erop en een goede ver erop . bij eentje van kunststof , dan is het proper maken , andere "matjes" ( velletjes gaas) plakken en daarna een geschikte grondverf en verf erop . stikkers kan je gewoon bestellen of laten namaken
josinter
@KHD Deutz-Fahr 4 blikken verf ? aan 2 blikken heeft die al zat ik heb een platte wagen geverfd van 6m en had 2 liter zit nu nog een klein laagje in .
KHD Deutz-Fahr
@josinter

Woeps foutje, sorry, ff aan passen, aan een blik primer en verf heeft die wel genoeg. Maar die platte wagen, hoeveel lagen heb je daar op gedaan?
Boemrang
@KHD Deutz-Fahr Het is net wat ik zeg, maakt geen zak uit wat voor verf je er op zet....
Het gaat volgens mij hier om een hobby boerke, als hij het na gebruik goed schoon maakt is er niets aan de hand....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1