Illustratie van:

Fordson Dexta - brandstof kraantje

Vanmiddag vernomen dat het brandstofkraantje met pompje niet meer leverbaar is bij Histoparts, ivm problemen en modificatie. Maare, de mijne lekt, en kan niet pompen. Dus ik mot n nieuwe, maare waar zijn de nog wel te verkrijgen, en zou het universeele kraantje, weliswaar zonder pompje, wat zijn? Want zo als nu, met die diesel lek zooi is ook niks.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Maikdebaik: Vraag bij T.F.-lid ha189

KliK: trekker-onderdelen.nl/page9.php/…
lutje-ford
Bij www.oldtractorparts.nl kun je het proberen
old man jose
Agriline.com Great Britain

agrilineproducts.com/

agrilineproducts.com/partscatalogue/dexta.html/

Je kan bellen met Tom Bull van Agriline "have a try"
RPCounty
@old man jose die hebben hem ook al uit t programma genomen.
old man jose
@RPCounty
Hey Richard alles okay daar in W.oord?
Heb zojuist gekeken bij Agriline staat er nog op en ook een opvoerpomp. Voor Dexta dus.
RPCounty
@old man jose kan er wel staan, maar is er gewoon een antal maanden niet,netzoals die mooie goedkope richtingaanwijzerschakelaaars en hemelbekleding etc etc etc etc......voor de rest alles prima. ben op het moment een 6cyl roadless aan het demonteren maar wil nog niet zo vlotten door allerlei drukte. lijkt wel of het ding gewoon niet uit elkaar wil.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!