Illustratie van:

Ford 5095 - Stoel

Beste tf-ers

Ik ben bezig met de orginele stoel terug te zetten op me ford alleen is de hoes totaal versleten, weet iemand of ik nog een losse hoes kan kopen voor in de 'pan' van de stoel? Overigens mag het ook compleet met pan gezien deze is doorgerot maar die kan ik eventueel wel repareren, veer systeem heb ik weer gemaakt dus een hele stoel is niet nodig. Heb al een poosje gezocht op internet maar kan alleen hele stoelen vinden of fordson kussens, kussen mag namelijk ook maar dan wel van ford.

Mvg Thijs Buise

Deel dit topic

Reacties

manus
Ik heb toendertijd alleen een hoes gekocht bij de dealer, had hij nog ergens liggen voor een vriendenprijsje

tractorfan.nl/picture/452255/
jasper01
Volgens mij kun je ze ook weer nieuw(nagemaakt )kopen
Deutz-5006
@manus oke dan zal ik nog is langs de dealer gaan denk ik maar,

@jasper01 weet je ook waar je deze kan kopen dan? 😉
old man jose
Deze stoel kost in GB 120 engelse ponden geen geld, staat ook op mijn super.
RPCounty
@old man jose als je ze van agriline koopt kun je je lol op. ik heb er 1 geleverd aan iemand die er welgeteld 16 uur mee gewerkt heeft, en toe zakte hij er door. ik heb hem kosteloos vervangen en de 2e stoel ging een week mee...en als je nou zegt het is een kerel van 100 kilo+ dat nou ook niet. Heb hem daarna een zelfde stoel van een andere fabrikant meegegeven en het probleem was opgelost. Toen ik naar agriline ging namen ze zonder problemen de stoelen weer terug. prima service dat natuurlijk weer wel. Ik verkoop ze dus van een ander merk, maar zien er nagenoeg identiek uit alleen kwalitatief stukken beter voor 195 euro.
old man jose
@RPCounty Ik hobbel er al 3 jaar mee en geen probleem Richard en de stoel komt toch bij Agriline weg.
Deutz-5006
@RPCounty heb jij niet zo een zitkussen liggen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5095 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1