Illustratie van:

International 1466 Turbo - Waarde

Hallo mannen,

Wat zal de waarde in NL ongeveer wezen van een 1466 Turbo in deze staat en wat als ie opgeknapt is. Plaatwerk is superstrak ook de grill. Hij staat in australië hier bij mijna baas tussen alle ouwe machine troep achter de loots. Door het klimaat hier is ie nog strak qua roest. Motorisch weet ik niet maar mijn baas is heel goed op zijn machines.

Deel dit topic

Reacties

Deutz-5006
#left denk dat het over deze gaat 😉
breedam
Kan iemand mij aub de foto plaatsen. Het australische internet houdt niet over om deze bij te voegen in het topic. Hij staat ergen bovenaan!
Deutz-5006
Astu 😉
MF 2725
In deze staat denk ik dat ie ongeveer 6000 / 7000 euro waard is. Tenminste als ie technisch goed is.
Straw
@MF 2725 als ie technisch in orde is krijg je er veel meer voor niet opgeknapt
BjornWouters
Wat een mooi ding
Fendtvent94
@breedam

Reken er maar op dat de kosten van het verschepen niet mis zijn! Mijn 1566 komt uit Illinois,USA. Eenmaal in Nederland was ik eens zoveel kwijt als dat de trekker mij daar eigenlijk gekost had... Als je het mij zou vragen kun je er beter een in Nl kopen.
John k
@Fendtvent94 Als hij net zoveel heeft gekost als het verschepen was hij niet duur (als het goed is.....)
Fendtvent94
@John k

In mijn geval moest de trekker eerst per vrachtwagen naar de haven in Halifax vervoerd worden, waarnaar hij verscheept werd naar NL.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1466 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
186