Illustratie van:

International 844 S - sputterende motor

Ik had vandaag last van een sputterende motor in hoogste versnelling. Als ik opschakel heb ik geen enkel probleem maar als ik een tijdje (+- 15 sec) in hoogste versnelling rijd (volle gas) zonder iets aan de tractor te hebben hangen, dan begint de motor te sputteren, als ik dan gas minder en dit aanhoud dan blijft hij normaal doen. Als ik terug volle gas geef dan begint hij na een tijdje weer te sputteren. Als de tractor stationair staat te draaien met de handgas volledig open sputtert hij niet. De diesel tank was vol. Iemand enig idee aan wat dit kan liggen? De dieselpomp mss, of dieselfilters?

Deel dit topic

Reacties

wvdh
Denk brandstof filter verstopt
Steven B
@wvdh , ik dacht ook al zo iets. Ik ga maandag nieuwe filters halen en kijken of het dan verholpen is.
old man jose
De kans dat je regulateur speling heeft is aanwezig, kijk eens naar de stangen en de stop manette.
wvdh
@Steven B als er een brandstof probleem is in de aanvoer, moet er altijd eerst ff na de filter gekijken worden. omdat vaak trekkers getank worden uit een oudere tank, en zit dan wel eens wat vuil in
IHC-power
Ik gok ook op de filters. Kan water inzitten. Bij de 453 hier hetzelfde probleem gehad.
albert-fendt
Kijk je luchtfilter ook even na....
wezel844-s
Dieselfilters verstopt of hij zuigt lucht aan ergens bij de aanvoer
TomopSame
Begin van de week hetzelfde probleem tegen gekomen. We dachten eerst dat het de filter niet kon zijn omdat deze vorig jaar nog maar vervangen was maar blijkbaar was de filter toch opnieuw vuil en dat terwijl de opslagtank nog maar 5 jaar oud is.
Steven B
Heb de filters vervangen en bij het vervangen gemerkt dat er een rubberen dichting kapot was waarlangs hij lucht pakte. Bedankt voor de reacties!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!