Dashboard inter 633

Ik ben bezig aan een international 633. Deze heeft kortsluiting gehad onder het dashboard. Ik heb eeb aantal dingen weer aangekregen(contact verlichting e.d)Het enige waar ik niet uit kom is dat de start knop(trekknop) niet wil werken. hij is door gemeten en zou moeten werken. Alle draden zitten erop. Trekker loopt wel als ik hem bij de startkotor start. Dankzij deze site heb ik al een schema. Of raden jullie mij aan een ander dashboard op te zoeken. En zo ja weet iemand nog 1 ?
alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

inter633733
Misschien even alle draden na lopen van de startknop
ErDee
Ga het kabeltje van de startschakelaar naar de startmotor even na, vanaf het contactslot. Meet voor en na elke verbinding of je spanning krijgt, en als je ergens opeens geen spanning meer hebt weet je dat het in een stekkerverbinding of kabelbreuk zit.
ErDee
Heb je niet de gloei kabel en de kabel van het contactslot verwisseld? Al zou hij dan nog moeten werken omdat gloeien en starten tegelijk gaat

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
2