Video's uploaden wil niet???

Ik heb nu al 5x geprobeerd een video te plaatsen en hij doet het maar niet. Ik doe het precies op de manier zoals ik altijd al doe en toen ging t altijd wel goed en nu ineens niet. Hebben er meer last van misschien of ben ik de enige?

mvgr Niek

Deel dit topic

Reacties

ford8630power
Schijnen er wel meer last van te hebben, anders plaats je de link gewoon in een comment eronder. Dan komt hij daar wel goed in te staan.
Niek1988
@ford8630power

Ok bedankt zal ff kijke
Stef_S
@Niek1988 Is je video al volledig geladen en online op YouTube? Heb het namelijk ook een keer gehad en toen bleek de video nog niet online, in 1080p HD duurt dat meestal wel even (tenminste denk dat je ook HD filmt.
Niek1988
@Stef_S

Ja film in HD maar heb gister al op youtube gezet en net nog een keer weer geprobeerd dus.. Zal vanavond nog eens weer kijken
Favorit614
Hmm video toevoegen en in je reactie de link nog een keer plaatsen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0