BTM Oldtimershow Bocholt (B) Thema Fendt

Op 26 mei 2013 vindt in Bocholt (B) weer de jaarlijkse BTM oldtimershow plaats. Dit jaar met het thema Fendt. Hier zullen veel rariteiten en exclusieve exemplaren van Fendt te zien zijn. De inschrijvingen lopen nog steeds en er zijn al vele Fendtjes ingeschreven, waaronder de F9, F18, gehele dieselros serie, F12GT, vele andere werktuigdragers waarvan twee origineel met bietenrooiers uitgevoerd zijn, tot nu toe 3 stuks 626 LS, originele rode en blauwe Fendtjes.

Uiteraard zijn alle merken oldtimers welkom op onze show! 's Middags is er een rondrit voorzien en in de namiddag is er een groot defile waarbij de toeschouwers voorzien worden van informatie over de trekkers. Ook het ontstaan en de ontwikkeling van Fendt zal daarbij toegelicht worden.

Vanaf nu is BTM en zijn oldtimershow ook te volgen op facebook,met wekelijkse updates over de inschrijvingen, foto's enz. Zie onderstaande link. Via mij of de facebookpagina zijn er ook nog inschrijfformulieren te krijgen.

voor meer informatie mag er altijd een pb gestuurd worden.

Deel dit topic

Reacties

IHC-power
Een echte aanrader!! 😉
bcs629
Ik ben aanwezig !!
eicher4048driver
Super fendt ook eens het thema!
TurnMeLoose
Gaan er nog meer morgen...?
1046
@TurnMeLoose nope, morge cake ete
TurnMeLoose
@1046 Hehehe
1046

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2