Ford/New-Holland thema bij Oldtimershow

Wij organiseren op 16 juni 2013 een Oldtimershow in Losser met dit jaar als thema het merk Ford/New-Holland, nu is het de bedoeling zo veel mogelijk tractoren/machines/werktuigen van deze merken bij elkaar te krijgen om een zo compleet mogelijk themaveld te krijgen, alle types zijn welkom van oud tot nieuw, ook afstammelingen van deze merken zoals County, Roadless, Muir-Hill enz. zijn welkom. Mocht je in het bezit zijn van een Ford/NewHolland of afstammeling hiervan en lijkt het je wat, meld je dan aan op www.oldtimershowlosser.nl dit is uiteraard geheel gratis. Ook alle oldtimers zijn uiteraard van harte welkom.

Deel dit topic

Reacties

ford5000
Er zal een mooie rij Fords en Fordsons naartoe komen, dus het beloofd een mooi evenement te worden!
JD3010
@ford5000 Je hebt jezelf natuurlijk al opgegeven. 😄
ford5000
@JD3010 Ik ga er inderdaad naartoe, net als vele Ford liefhebber hier uit de wijde omgeving.
Zetor 3511
Zou der ook wel naar toe willen..
Maar it is hier weg zo lang rijde 😛
Marco-Inter
Ja er hebben zich al heel wat Ford's aangemeld, het beloofd een mooie dag te worden, uiteraard ook met andere oldtimers.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0