Illustratie van:

Fiat 180-90 Turbo DT - Sleutel supercomfortcabine Fiat

Hallo,

Ik ben opzoek naar een passende sleutel voor een CS5 supercomfortcabine van een Fiat. Ze zijn niet meer los te koop en alleen in combinatie met een cilinder. Nu beweert de ene dealer dat dit allemaal dezelfde sleutels zijn en de andere dat er verschillende zijn. Dat laatste lijkt het geval want de sleutel die ik meegekregen heb past niet. Wie weet hier iets meer over te vertellen?

Deel dit topic

Reacties

Fiat110-90 DT
Bij ons hebben ze er een keer een nieuw slot op gezet, de zelfde als de oude, maar de oude sleutels paste er niet op dus het zijn allemaal verschillende volgens mij
eelke
Hallo
Zijn allemaal verschillende sleutels met 4 cyferige code welke op een sticker in cabine staat.
johndeerefiat
Ja bij ons passen ze ook niet. Toen ik er een nieuw slot op gezet had, merkte ik dat. Misschien dat er 10 soorten in omloop zijn, dat je met een beetje geluk de juiste sleutel kan vinden.
ArnoS
Ik heb nu een Giobert sleutel met het nummer 6178 welke niet past.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 180-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3