Trekkerfilmpjes op Spotnet/usenet

Voor de liefhebber: een zekere Victor heeft op spotnet ongeveer 40 filmpjes over trekkers gespot. Veel oldtimerspul in het Duits. Maar ook recenter werk. Je kunt natuurlijk ook via een zoekmachine op usenet zelf gaan zoeken (zoekterm: tractoren). Hoe dan ook: er zit heel mooi spul bij.

Deel dit topic

Reacties

johndeere920
Misschien iets van een link oid??
koenjohndeere
@johndeere920 ja want het is niet echt duidelijk
johndeere920
@koenjohndeere dat dacht ik ook al, heb geen idee waar dit over gaat -.-
johndeere920
wortelboer
@johndeere920
Als je nog nooit van spotnet of usenet hebt gehoord, wordt het een moeilijke zaak, het is niet een, twee, drie uitgelegd maar het heeft zijdelings te maken met torrents. Om een idee te geven:
Om van usenet te kunnen downloaden heeft u gewoonlijk meerdere programma's en websites nodig. Sinds de introductie van Spotnet is dat verleden tijd. Met dit programma kunt u namelijk eenvoudig naar downloads zoeken. Interessante spots worden door Spotnet binnengehaald op uw pc, gerepareerd en als afspeelbaar mediabestand uitgepakt. Met 1 klik op de downloadknop!
Zie: spot-net.nl/
Ik ga er van uit dat jonge gastjes als jullie er wel uitkomen.
johndeere920
@wortelboer
ah dat maakt het al een stuk duidelijker (had echt geen idee waar dit over ging). misschien een idee om de volgende keer direct een link en/of beschrijving er bij te zetten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
9