Hef John Deere 1630

De hef van onze john deere 1630 werkt niet helemaal meer zoals het hoort. Als je de hendel aan de zijkant naast de stoel beweegt doet de hef niks, zakt niet en stijgt ook niet. Als je aan de bout/pen onder de stoel draait doet ie het wel maar dan zakt ie helemaal naar beneden of stijgt helemaal naar boven. je moet dat ding toch geweoon met de hendel naast de stoel kunnen bedienen?? Weet iemand misschien wat er loos kan zijn??

Deel dit topic

Reacties

joozt
De positie/trekkrachtregeling wel goed staan? Dat kleine hendeltje rechts onder je stoel. Alhoewel daar volgens mij geen stand op zit die de symptomen die jij noemt tot gevolg heeft...
roni
Doet hij dit onder druk of ook als er niks achter zit
mark b
@roni Ook als er niks achter zit
roni
Oke dit is best raar het heeft denk ik iets met de hydraulic ventielen te maken of de hef cilinder is lek maar is dit van het 1 op het ander moment of is dit in de loop van de tijd gekomen?
mark b
@roni Eerst deed hij het gewoon, het is in de loop van de tijd gekomen
stefaanp
Oorringen op hefklepjes zijn kapot.
mark b
@stefaanp enne waar zitten die dingen ergens? 😛
stefaanp
Hefdeksel afnemen, onderste boven leggen, hefpiston uithalen en aan de ander kant van de hefpiston vindt je dit terug.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0