Toelaatbaar gewicht MF 3000 serie

Hallo,

Wie weet wat het maximale toelaat baar gewicht is van een MF 3075 dynashift?

Mvg Edwin

Deel dit topic

Reacties

ronald852
Bedoel je in de hef ?
remcotrekker
@ronald852 ik denk maximaal gewicht wat de trekker mag wegen zonder problemen te krijgen
ronald852
@remcotrekker als hij dat er nou bij zet ? , maar hoezo wil je de trekker zwaarder maken ? voor trekker trek ?
MF 2725
Ik heb een folder van de 3000/3100 serie. Daar staat de 3075 niet in, maar wel de 3070 (eerdere serie). Het eigen gewicht is 3887 kg. (2WD) of 4162 kg. (4WD). Hefvermogen van de hefinrichting is 5100 kg. Toelaatbaar gewicht van de assen staat er niet bij. Staat dat niet ergens op het typeplaatje?
remcotrekker
@ronald852 voor het aanrijden van de kuil! 😉
ADB996
@MF 2725 de toelaatbaar gewicht van de vooras staat met een typeplaatje vaak(zeker bij 4WD) op de voor as, moet je wel even zoeken he 😉
Renze
Het toelaatbaar gewicht dat de fabrikant vrijgeeft heeft meer te maken met de remmen van de trekker dan met de capaciteit van de assen. in je instructieboek staat wat de assen mogen dragen bij verschillende snelheden en spoorbreedtes.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0