Illustratie van:

Ford Shovel - startprobleem Ford DF211F

Gaf in het verleden een startprobleem, maar door met de versnellingshandel te schudden startte hij wel, nu niets meer , kan het onderbrekingscontact van de versnellingsbak niet vinden, heb ook geen manual, kan iemand mij helpen? reeds bedankt.

Deel dit topic

Reacties

ford5000
Ik denk een draadbreuk maar misschien dat @staaf hier anders over denkt.
staaf
Ken het probleem, de A-64 heeft t ook soms. Kan idd een draadbreuk zijn of de startonderbreker. Die zit volgens mij onder je cabine.
eddy proost
Ford 5000 en @staaf, bedankt voor de reactie, 'k ga dat eens nazien, zitten in de cabiene idd 2 plaatjes in de bodem die je kan losschroeven, daaronder mss. draadbreuk wordt moeilijker om te zoeken wanneer de schepbak naar beneden staat, pistons blokkeren dan de toegang en zicht naar het motorcompartiment. 'k weet ook de plaats van het startcontact niet, zit zeker niet achter de plaat in de cabine onder het stuur. mss weet iemand anders dit? dan kan ik de startonderbreker overbruggen! bdw het is Ford 550 machiene.
Wimsumar
Beste
Quote @Eddy Proost:
startonderbreker overbruggen

Als je de draadjes hebt gevonden, "gewoon" doorverbinden.
eddy proost
Gisteravond nog eens onder machine gekropen, enkel aan linker achterwiel een contakt gevonden, maar ik denk dat het dit van de hydroliek v/d laadschep is, verder alle aansluitingen van het contactslot proper gemaakt, geen resultaat met starten ,grrr,nog eens helpt misschien, grrr ,go&"&##,
probleem is dat de machine in de berm voor de woning staat en ik kan hem niet naar achter takelen!
iemand een sugestie of een elek. schema of een werkplaatshandboek, of ergens iets online?
grtz.
heimans
Is de startmotor nu niet bereikbaar? Kan je em zo doorverbinden...
eddy proost
@heimans, moeilijk, 'k ga het eens proberen met contakt op en dan rechtstreeks met startkabel op bendix contact

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford Shovel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3