GESTOLEN



En dan ineens mis je hem, je oude ISEKI tractor TX 1500, bouwjaar 1980 met chassisnummer 1500F/009808, gestolen dus, waarschijnlijk in de nacht van 13 op 14 Mei, tenminste, je verwacht dat ze hem niet overdag ontvreemden terwijl je gewoon thuis rondloopt. 35 jaar oud bijna dus, dan denk je, wat brengt zo’n tractor nu nog op in de handel denk je dan, altijd nog zo’n enkele duizenden euro’s blijkt. Maar dan zal hij toch wel in goede staat moeten zijn en dat was die van ons niet geheel. Er mankeerde nogal het één en ander aan, stuk uitlaat ontbrak (dat hebben we nog), gril kapot rondom de koplampen, deuk in de motorkap (heeft eens iemand op gezeten van 150 kg schoon aan de haak) banden versleten, koppeling versleten, diverse olie lekkages, stoel helemaal kapot, trekijzers krom en dan wat ik allemaal nog vergeet op te noemen, maar met een kruip bak, frame voor een voorlader en een nieuwe accu, kortom altijd handig zo’n ding maar alle gebreken repareren is het niet meer waard zou ik zeggen. Mocht je hem ergens tegenkomen of mocht je hem te koop aangeboden krijgen en voldoet hij aan het signalement of zijn de gebreken misschien gerepareerd dan horen wij het natuurlijk graag.

Deel dit topic

Reacties

Jasperfendt
Zonde dat hij gejat is maar ze zulen hem wel verkoopen als onderdelen denk ik.
gudo
Toevallig een foto van de trekker??
GROENEDEERE
Kun je naast de beschrijving ook melden waar het gestolen is?
timotje112
Misschien handig
koenjohndeere
@timotje112 we letten erop niet
timotje112
@koenjohndeere weet jij veel dadelijk rijdt ie bij hoefnagel ofzo
huub62
Hoe krijg ik hier een foto geplaatst van facebook
Boemrang
Je zult toch haast denken, wie wil nou zo'n ding hebben.
Maar voor de hobbyist, je weet het niet.
auke6630
Hopen dat tie nog wordt gevonden
Jasperfendt
Ziet er tog nog aardignetjes uit
fendt308-driver
Toen ik weer gestolen zag werd ik boos toen ik de beschrijving las van de gebrekken schoot ik in de lach. Maar ik zal opletten of er iets langs komt.
fiat780 michiel
Op vastgereden.nl/ kun je ook een foto plaatsen bij gestolen
Toontje kemper
Is mij ook eens over komen(vier jaar geleden), Iseki TX1300 uit de schuur gehaald veegmachine af gekoppeld en met de hand 100 meter verder opgeladen met een aantal planken en wat bloem bakken van de buren vandaan.
Deze tractortjes worden op afroep weggehaald. Eerder die zelfde nacht zijn ze ergens anders in de straat verjaagd door een alarm.
J Otte
Ik heb nog niks gezien (ik woon in hooge zwaluwe)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1