International 856 XL - fusee vooras

Ik ben op zoek naar het rechter fuseehuis, het gedeelte waar de spoorstangkogel aangeschroefd zit. Dit conische spoorstanggat is helemaal uitgelubbert.
De vooras is van het type: apl 1351. Ook kan ik proberen een grotere spoorstangkogel te monteren, maar dit onderdeel te vervangen lijkt me beter. Wie weet iets of heeft zoiets liggen.

Deel dit topic

dmolenaar

Reacties

assink
Ff een belletje naar meekes groenlo.
Deze heeft d'r inmiddels genoeg uit elkaar gesloopt. De nieuwe dan wel goed vast trekken, ze zitten normaalgesproken behoorlijk vast.
meekes-groenlo.nl/
0544-465180
inter-Eric
@dmolenaar nieuwe stuurkogel halen,complete fusee naar een draai/frezer brengen,uitlaten draaien en een bus voor laten maken,hebben wij gedaan met de onderste fusee,was kompleetweg geslagen en is nu weer zo goed als nieuw,koste iets van 125 euro
dmolenaar
Bedankt voor jullie reactie, ik ga er mee an de slag.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!