International 644 - drukgroep

Beste,

Ik heb mijn krukasdichting en die achter de koppeling vervangen evenals de koppelingsplaat. Hij steekt nu terug in mekaar maar de drukgroep (die vingers op de drukgroep) komt niet ver genoeg terug zodat ik geen weerstand heb op mijn koppelingspedaal?

Enige ervaring hier iemand mee?

Mvg Kevin
Kevin_dexta

Reacties

robertIHC1056
Je moet de koppeling wel weer opnieuw opstellen
ErDee
De bout onder het pedaal zo instellen dat het druklager helemaal terugkomt. Of iig dat het van de vingers los komt. En dan de verstelbare stang van het koppelingspedaal zo instellen dat de koppeling onderaan of een prettig moment opkomt.
Case-driver
Misschien kan het ook nog zijn dat de koppelingsplaat er verkeerd om in zit. als dat zo is dan zal de koppeling ook nooit gaan werken
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!