Video's

Hallo TFer's,

ik weet niet wat jullie er van vinden.
Maar ik heb gewoon een paar video's op een fotocamera gemaakt, en dat zijn wel mooie filmpjes. Maar die kan ik er niet opzetten. Dus is het niet veel handiger als je gewoon op de zelfde manier als foto's er op zetten ook video's er op kan zetten?

Alvast bedankt.

Groetjes Allgaier R22

Deel dit topic

Reacties

Boerenjongen16
Eerst op Youtube uploaden...
Allgaier R22
@Boerenjongen16 ja maar is het niet veel handiger dat dat niet hoeft?
Jasperfendt
@Allgaier R22 Kost tinus bulten geld en ik denk niet dat die dat heeft 😄
Inter1246fan
Dat kost Tinus, de site eigenaar, idd veel geld en dat kost hem ook veel processor vermogen. Want dat spul moet dan allemaal op zijn systeem komen te staan net als de foto's en topic's. Zoals het nu is is het prima en makkelijk in gebruik.
Allgaier R22
@Inter1246fan en @Jasperfendt Oke bedankt nu weet ik het.
Boerenjongen16
Quote @Allgaier R22:
@Boerenjongen16 ja maar is het niet veel handiger dat dat niet hoeft?

Natuurlijk is het mooier om een eigen systeem te hebben, maar 1 gemonteerde video van ons weegt gemiddeld circa 250 MB. Elke keer dat hij wordt bekeken ( dus wordt geladen), telt hij 250 MB dus bij 4 bezoekers ligt hij al op 1 GB aan dataverkeer.

En ik kan je vertellen dat er heel wat bezoekers de video zullen kijken... en dat is pijnlijk in de portemonnee voor de beheerder. 😉
Allgaier R22
@Boerenjongen16 Oke bedankt.
Payton
@Boerenjongen16

Soms krijg je ook maar een data limit van bijv. 4gb dus als je daar dan overheen gaat kan het soms zomaar zijn dat je hele website offline gehaald word, gelukkig zijn de data limieten wel hoog tegenwoordig. Maar als je zelf videos gaat hosten gaat het wel heel erg snel.
Boerenjongen16
@Payton Ja meeste sites hebben idd een data- limiet, waarna ze de bestanden ook nog eens stevig comprimeren, wat een groot aantal kB/ MB scheelt. ( Gebeurd ook met de foto's hier.)

Zelf video's hosten is voor de 'hobby' / kleine zakelijke mensen niet te doen inderdaad, ga je alleen al failliet op het aantal GB's aan dataverkeer.
Payton
@Boerenjongen16

Klopt, bij mijn pa op de zaak hebben wij 2 filmpjes. Staan allebei op YT, scheelt zo ontzettend veel data/maand. Eerst waren ze gewoon te downloaden vanaf de website, nu via YT. Gelijk stuk gezakt in data gebruik.
steyrlanzboy
@Boerenjongen16 en als je geen youtube accound hebt
ik denk da meesten van ons hebben er een maar anderen weer niet
Boerenjongen16
@steyrlanzboy Dan gewoon eentje aanmaken op Youtube, of Vimeo e.d.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0