Renault Ceres 330x Start niet

Renault Ceres 330x wil niet af en toe niet starten wanneer hij warm is ook heel af en toe als hij nog koud is met de schroevendraaier start hij direct startmotor is gereviseerd heb wel eens gehoord dat de ares dit ook heeft ??

Deel dit topic

Reacties

rickrenault
Bedoel je dat die niks doet of dat die heel lang draaien moet voor die start
1056xlacase
Nee gaat ook niet rond
rickrenault
@1056xlacase dan moet het ergens in de bedrading zitten dit hebben wij ook nog nooit gehad met de ares
rickrenault
@1056xlacase dan moet het ergens in de bedrading zitten dit hebben wij ook nog nooit gehad met de ares
Wimsumar
Beste @1056xlacase: Zit er een startbeveiligingsschakelaar onder het koppelingspedaal (koppeling moet dan geheel ingetrapt worden om te starten)
Of:
Moet de versnellingspook e.d. in bepaalde stand staan om de beveiligingsschakelaar te bedienen?
Controleer dan de werking van deze schakelaar.
jd4050
Massakabel?
1056xlacase
@Wimsumar nee niet onder het koppelingspedaal, en bij de versnellingspook zal ik bekijken maar het is af en toe zou hij dan misschien op doodgaan liggen het is 2 of 3 keer per maand
1056xlacase
@jd4050 ga ik ook nakijken 😉
The Fox
De aftakas moet ook in neutraal staan,maar daar zal het wel niet aan liggen.denk ook eerder aan de massa.Mijn Ceres heeft me nog nooit in de steek gelaten.
1056xlacase
@The Fox ben er al achter ding heeft weer de startmotor naar de kloten ding is 3 maand geleden ofzo nog gereviseerd dus ik dacht dat dat het niet was maar ik hoorde hem alweer

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2