John Deere 7300 - Parrot 3100 inbouwen

Goede avond,

Ik heb vandaag een parrot 3100 in onze hakselaar gebouwd, en alles werkt alleen als ik bij instellingen de taal naar Nederlands zet en als ik dan het contact uitzet en dan weer aan dan staat hij weer op Engels. Weet iemand waar dat aan kan liggen?

MVG Joep
joepvanoort

Reacties

ardpassat
Ik denk dat je de 2 voedingskabels (constant stroom/stroom geschakeld door het contact) om moet wisselen. Volgens mij zijn dat de rode en oranje draad,bij de stekkers even los maken de rode aan de oranje en oranje aan rood.
nhmonteur
Heb dit even gegoogeld, en daar zeggen ze dat de draden van de constante stroom en de contactdraad bij je radio verkeerdom zitten waardoor hij zijn geheugen elke keer verliest. Kijk dus even goed of deze 2 draden goed zitten ten opzichte van je draden bij de parrot.
joepvanoort
Ga ik morgen even nakijken.

BEDANKT
Kubota
Deze draden kan je eenvoudig omwisselen door de 2 aansluitingen van de zekeringenhouders om te wisselen.
joepvanoort
Het probleem is opgelost het kwam door de aansluiting met het massaslot.

Bedankt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!