Illustratie van:

International 1055 - filters ih 1055

Hallo,heeft er iemand een gedacht of een ih 1055 nog andere hydraulic filter heeft dan die aan rechterkant van de moter,heeft deze ook nog inwendige filters?

Deel dit topic

Reacties

ihc-driver
Nee heeft maar 1 filter en die zit aan de rechterkant van de motor
lucmatheo
Ok,omdat ik mij afvroeg of hij misschien een filter in de boite had,niet dus,ik heb namelijk een probleem met mijn stuur,moet gas geven om deftig te kunnen sturen,filter aan de zijkant is nieuw en met iets beterschap,maar nog niet zoals het hoort,wat kan ik nog nazien of testen?
ihc-driver
Orbitrol versleten of het blokje wat na de pomp komt is smerig van binnen
lucmatheo
Dank u,aan de orbitrol heb ik een lek daar dit op het tapijt drupt,maar kun je mij iets meer zeggen over dat blokje achter de pomp?hoe moet ik dit controleren,wat open doen?
marco955
@lucmatheo bespaar je de moeite dat krijg je niet goed ik heb alles al vervangen olie pomp orbitrol klep achter de pomp druk op gemeten klep verwijdert in de aanzuig zijde stuur pomp en dat hielp het beste , maar was nog niet alles
ihc-driver
Had dat ook dat hij superzwaar stuurde met stationair, lijkt nu mee te vallen maar echt sturen heb ik nog niet gedaan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1055 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3