Pz hs 360

Ik wil wel graag een pz hs 360, maar ik wil graag weten hoe zo'n ding schud en hoe het er dat uit ziet?

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Je ziet ze nog regelmatig bij de kleinere boeren, en die krijgen er dan ook alles mee gedaan...
deutz6007
Vandaag nog mee geschud, schud goed bij dik gras af en toe en hoopje maar voor de hobby een super ding.
fendt 103s
@deutz6007 bedankt voor jouw mening en hier en daar een hoopje is niet erg. ik schud nu nog met een trommel schudder en die geeft ook af en toe nog hoopjes
albert-fendt
Wij schudden ook altijd met een hs 360, fijne machine maar hij legt iets te smal weg, mijn voorkeur gaat uit naar een 4 elements met verticale tanden, ik heb eventueel een hs 300 tekoop (zelfde als 360 maar dan wat kleinder)
fendt 103s
@albert-fendt heb je daar mischien ook wat foto's van?
passion_for_power
Fendt 103s ik heb een hs 360 te koop staan
deutzpower36
Wij hebben een gewone strela (de 300?) Ze schudden matig en harken redelijk. Ik vind persoonlijk een trommelschudder mooier schudden. Onze strela gooit het niet mooi breed alleen als er veel op ligt. Harken doet hij opzich wel netjes. Alleen krijg je veel kleine duintjes.
Het is nooit zo mooi als een losse 4-6 elements schudder en een aparte hark. Omdat een strela allebij is lever je ook bij allebij de dingen wat in.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0