Illustratie van:

Fordson Dexta - hydroliek leiding

Ik heb gezien dat je een hydroliek leiding kan kopen bij hystoparts maar de retour staat er niet bij . Iemand een idee waar ik dat kan krijgen of hoe ik het kan maken .

Deel dit topic

Reacties

heimans
Daarvoor hoef je niet naar histoparts hoor, een gewoon mechanisatiebedrijf heeft dat ook wel. En anders zit er wel een pirtek of iets dergelijks in de buurt.
Tom VB
Drukloze retour ? Gewoon rechtstreeks terug in de tank. Ofwel je achterbrug. Dus een snelkoppeling met een stukje leiding rechtstreeks terug de bak in. Kan vaak ook wel op de vulplug maar dat weet ik niet bij een Dexta.
Snaky Bill
Vulplug bij Dexta zit achter je stoel bij de veer van de hefinrichting
casejxu
@heimans als je je geld kwijt wil idd pirtek bellen die zijn erg duur vind ik vergeleken een mechanisatie bedrijf
heimans
@casejxu

Haha ja, dat klopt ja, maar ik noem maar een voorbeeld, ik heb liever shs of hebu, moet nogal eens 2 duims slangen hebben en die hebben de meeste mechanisatiebedrijven niet zie...
casejxu
@heimans haha nee dan praat weer over een ander formaat.. bij mij werk maar tot 1 duim
jeeplover66
Thnx mannen ,, trek mijne plan wel

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!