Spectaculaire ,ongeluk op rotonde

Twee autos geramd op rotonde

Deel dit topic

Reacties

kees-steyr
Nou gelukkig geen doden
deutzpower36
Al die trieste reacties eronder ook. Sommige mensen snappen echt niks van landbouw
kees-steyr
@deutzpower36 vooral die bovenste die slaat nergens op
timotje112
Ik heb een hekel aan automobilisten die zeggen dat wij ons niet gedragen op de weg!!! terwijl er geen dag zonder tractors aftesnijden en bumberkleven duwen en geen meter ruimte geven als je een grote machine erachter hebt en noem het maar op. kortom belachelijk
tractorenfan
Die reacties, das nu echt veu ziek van te worden.

Ze zouden beter is een reportage maken waarmee da ze in't hoogseizoen is ne boer/loonwerker volgen.
Dan krijge ze misschien is door dat het nie gemakkelijk is met die machines over de weg en dat er lange dagen moeten worden gemaakt, ipv altijd reportages te maken over die stoeffers van de politiek.
hert
@timotje112 of als je halverwege wil afslaan komen die domme honden binnendoor en je geeft richting aan en dan ons de schuld durven geven
hert
@tractorenfan makkelijkste sector om af te zeiken
johan6640
Die reacties slaan nergens op ik denk wel eens hebben die mensen die zoon domme reactie er neer hebben gezet dat wij boeren voor hun het eten bij elkaar moeten klauwen.
deutzpower36
@tractorenfan Ook leuk, de consument wil alles voor zo min mogelijk geld. Dus boeren en loonwerkers moeten wel sneller gaan rijden en met groter spul om nog wat euro's te verdienen. Maar dat snappen ze ook niet.
bigroest
Zie ook genoeg fouten bij de boeren finger wijzen is makkelijk
heel vaak denken de tracorbestuurders dat ze koning op de weg zijn
monteurtje
@deutzpower36

dus jij wil zeggen dat een boer meer gaat verdienen als hij sneller gaat rijden?? ben ik niet met je eens, maar ja die ervaring krijg je misschien ooit og welleens dat je er anders naar gaat kijken.

en de boeren zijn echt niet heilig hoor als ze op de weg zitten met hun materiaal, er is altijd wel een puntje waarop ze de wet overtreden, maar als je soms ziet watvoor chauffeurs je in auto's tegenkomt...
Snaky Bill
Tyd for trekkers met meer dan 100hp de bestuurder een groot rijbewijs moet hebben en 18 jaar moet zijn.
Boemrang
@Snaky Bill

Die redenatie die jij aan geeft kan ik, en denk toch velen bij aan sluiten, alleen de aantal pk's zou ik toch een stukje naar onder halen, vanaf de 75 pk.
Het is toch weer jammer dat echt de jeugdige weer zo negatief reageren, het is net of zij de heren in het verkeer zijn..
En als ik het verhaal doe lezen wat in de bijlage zit is de tractor bestuurder toch fout.
fiat1000DTsuper
Ik en enkele vrienden hebben er ook al op gereageerd? echt jammer van dat ongeval, maar om de landbouw zo af te breken...
Echt jammer dat het respect voor de landbouwsector maar zo laag ligt.
Boemrang
@fiat1000DTsuper

En hoe zou komen denk je dat er zo negatief gereageerd op dat topic!!!!
Bolscher
Mijn woordenboek meld bij:SPECTACULAIR

1) Adembenemend 2) Een aantrekkelijk schouwspel opleverend 3) Geweldig 4) Opzienbarend 5) Opvallend 6) Zeer spannend

Beetje jammer....

Slechts een wonder dat er geen doden bij zijn gevallen.
Husqvarna
Spectaculaire bijv.nw. bijw.
spannend, boeiend, opwindend, adembenemend, pakkend, meeslepend, sensationeel, zinderend, indrukwekkend, groots, imposant, imponerend, ontzagwekkend, aandachttrekkend, spectaculair
deutzpower36
@monteurtje Als je sneller rijd doe je meer vrachten per uur, tijd is geld dus je verdien je meer als je sneller rijd. Zelfde met grotere wagens. Hoe meer je meeneemt in een keer hoe meer je verdiend. Of wat dacht jij dan?
Boemrang
@deutzpower36

Denk dat deze berekening toch niet helemaal op gaat, met gewoon normaal werk verdien je meer als al dat gejaag...
En meer mee nemen gaat ook niet altijd op, je staat langer te laden, langer te lossen en ga zo maar door....
Gewoon met verstand werken daar verdien je het meeste mee....
Husqvarna
@deutzpower36
Haasten spoed is zelden goed, gejakker kost alleen maar meer diesel en er gaat alleen maar meer kapot, kuilen worden niet goed vastgereden, met gejaag spaar je misschien een paar minuten, maar als de boel kapot is sta je UREN stil..
tractortje
Het heeft allemaal met stress te maken. Wanneer een mens onder druk staat maakt hij fouten. Stress komt soms door de korte periode om te oogsten.(door het typische Belgische en Nederlandse weer. Tijdig afgelost worden is dan belangrijk om ongelukken door slaapgebrek te voorkomen.
timotje112
@bigroest als je stoer gaat liggen doen op de weg dan hoor je daar ook niet
deutzpower36
@Husqvarna
wie had het over jagen? Ik had het over sneller rijden.
boegie
Die hebben geluk gehad!!
Altijd ook die discussie van vrachtauto chauffeurs over oneerlijke concurentie, scheelt in aanschaf vast niet zoveel, en ze kunnen het zelf toch ook doen?
JDFreaky
Allereerst... dat belgische typen is echt leuk om te lezen 😃 😛

mmm gezien de reactie van sommige mensen..
die denke dat ze alleen op de weg zitten en anderen weer geen lor van trekkers snappen en nog steeds denken dat melk gemaakt word in een fabriek en niet wetende wat n koe is.

ongeluk kun je niet altijd wat aan doen..
soms ligt t idd aan de chauffeur.. maar ook technisch mankement of andere gebruikers die rare capriolen uithalen.
ik merk ook dat sommige autos zo dicht op je kruipen dat je ze amper opmerkt
t is wel zo.. als ze niet om je heen kunnen en ik heb wat ruimte en t kan... maak ik vaak wat minder vaart en stuur iets meer naar de kant als dat kan...
de autos die dan om me heen gaan ,,steken meestal dan ook n hand op van bedankt.
😄
bigroest
@timotje112

timotje112 - 1 uur geleden
@bigroest als je stoer gaat liggen doen op de weg dan hoor je daar ook niet

verklaar je nader?
timotje112
@bigroest je zegt "ze voelen zich soms de koning van de weg"
ik denk dat je daar mee bedoelt stoer doen gevaarlijk etc. dus zei ik als je dat gaat doen hoor je daar ook niet. maar dat met het vingertje wijzen is ook wel gemakkelijk Maar ik zag vanmiddag wel weer ik met schudder door het dorp (omdat de andere weg dicht was) de auto's geven je geen meter mee
stijntje1
De vrachtwagenbestuurders klagen over de trekkers en verdere maar een klein uurtje gelede hadden wij onze maximum toegelate lengte bij aan wagens en werden wij in een blinde bocht ingehaald door een kluns met een beton mixer die bij t inhalen bijna de trekker van de weg ramde omdat er een tegenligger daar was waar zit dan ergens de logica?
fiat350
Heb zonet de trekker gaan bekijken met @dual powerrr en ben gisteren gepasseert op de plaats van het ongeval, er stond hier en daar te lezen dat de remmen nie werkten, maar er staan wel enorme remsporen, volgens mij reed die gewoon veel te snel (bergaf van 12%, 500m lang) en heeft de bestuurder de situatie geheel fout ingeschat.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
29
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
0