Passe 38 ers onder Fendt 106s

Hallo
ik heb een vraagje ik heb nu een fendt 106 s
waar banden van 34 onder liggen maar zou der ook 38 zo onder passen zonder spatborden veel aan te passen

Deel dit topic

Reacties

johnny p
Hangt ook af van welke banden maat je nu hebt en welke je wil.als er niet veel plaats over is nu ,kan je mss wel een 38 nemen met lagere wang.
paulleeijen
Ik zou der graag 600 op wille leggen
600 breed
deutz dx 470
En wat maat 34 ligt er nu op?
paulleeijen
Uhm 16.4 r34
old man jose
Gaai nie paaaassse niee
Wimsumar
Beste
Quote @Paulleeijen:
16.4 r34

Als de oorspronkelijk 16,9 R 34 banden die er nu onder zitten al smaller zijn geworden doordat ze op de spatborden aanschaven, wat wil je dan nog met bredere en hogere banden?
paulleeijen
Nee raken spatborden lange na nie
fendt818vario
600/65R34 moet wel kunnen denk ik.
arnoud
540/65/38
jammermaarhelaas
Wanneer je meet hoeveel ruimte je nu tussen band en spatbord hebt, en je kijkt in een maattabel (dat is helemaal handig) wat de hoogte van een 38 inch wiel waar je aan denkt, gaat worden, dan weet je het. Het is dan dus het verschil in wielradius (het verschil tussen de halve wielhoogte van de bestaande en het nieuw gewenste wiel) die extra tussen het bestaande wiel en spatbord komt.

Denk ook even aan breedteverschil, en controleer of dit past bij gewenste spoorbreedte.

Denk even aan eventueel gewenste ruimte tussen band en spatbord (ga je ermee in de zware klei ploegen, of kom je er alleen mee op de weg bv.)
hulk duckstad
Ja kan wel 600 / 38 heb ik ook op de 108,

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1