International 644 - versnellingsbak olie

Hoi,

Ik en mijn vader zijn van plan om vanavond de trekker te gebruiken. maar na een peiling van de van de versnellingsbak, zit er nog 2 tot 3 mm olie op de peilstok.

Nu de vraag: welke olie moet hier in en hoeveel?

Alvast bedankt.
case-inter

Reacties

Niekpetje
Als het goed is staan er 2 strepjes op de peilstok voor minimum en maximum
case-inter
@Niekpetje nee er staan geen streepjes op de peilstok
Niekpetje
@Niekpetje
dan durf ik het niet te zeggen. bij mijn same tractor mot het ongeveer 3 cm boven de onderkant van de peilstok zijn. maar dit is natuurlijk een heel andere trekker. heb ook een inter 644 gehad maar weet niet meer hoe vol hij moest zijn
ih 856
Pasion for power weet dat wel
wvdh
Een 644 heeft helemaal geen pijlstok
wvdh
Die heeft een overstort plug
Wimsumar
Beste Case-Inter:
Hier een produktadvies-site:

kroon-oil.com/nl/producten/…
jo845xl
Ofwel zit je aan de motor te prutsen of aan de hydrauliek achteraan maar zeker niet aan de versnellingsbak zoals sommige hier al aanhalen . Misschien een foto ?
ih 856
Je hebt wel van die pluggen bij de achter as als je deze los draaid hoort de olie net 1 cm ofzo er onder te staan maar versnellingsbak weet ik zo ook niet of die er een heeft ik denk ook dat je de hydroliek plug hebt aan de achter kant
RobertR
42 liter volgens mij
ih 856
Haha bijvullen niet verversen
ErDee
De olie van de versnellingsbak/achterbrug moet tot aan de dop sleutelmaat 32 links vooraan op het deksel met de uitstulping bij de opstap staan.
case-inter
@Wimsumar @ErDee bedankt.

@jo845xl als ik een vraag stel over de versnellingsbak zit ik niet aan de motor te prutsen.. ik heb de dop voor de stoel die verticaal in de versnellingsbak zit los gedraait. daar zat dus nog maar 2/3 mm op.
ErDee
@case-inter dan zit er veel te veel in
wvdh
@case-inter dat is de ontluchting van de bak. moet er tussen de 10 en 20 liter uit de bak
jo845xl
Sorry voor mijn woordgebruik als dat verkeerd overkwam . Jij hebt inderdaad de ontluchting losgedraaid . Voor het peil moet je doen wat erdee hierboven schrijft .
ErDee
@wvdh eerder 30-45 liter
Heeft nivo plug links achter de koppeling
AW217De plug nog net te zien op de foto onder treeplank.
case-inter
@AW217 die plug heb ik los gedraait maar daar kwam niks uit. en als mn pa met de pink het gat in ging kwam er geen olie aan zn vinger dus we hebben er eerst maar 2liter bij gegooid
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!