Illustratie van:

Fendt Farmer 2 - orgineel front gewicht voor farmer 2

Heb een farmer 2 waar ik graag een frontgewicht op wil plaatsen maar heb hiervoor geen goed ophangpunt kunnen vinden. zijn er op deze trekkers wel forntgwichten geplaatst door fendt?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Fendt2: In het foto-album op T.F. staan er geen. Dat wil zeggen een enkele met doe-het-zelf-gewicht.

Klik op de foto:
fendt2
Bedankt voor de snelle reactie. Was hier en daar ook al wat foto's tegen gekomen. maar kon niet iets orgineels vinden op de farmer 2d (vierkantekap) wel. Maar heb tussen de foto's ook moedergewichten gezien met draadgaten in de voorkant. maar dat heeft mijne niet. zou dit gewoon in het gietijzer getapt zijn?
fendt 590
@fendt2 Heb al mijn Farmer 2 folders bekeken,ik kom er ook geen tegen met front gewichten.wel op de Farmer 3 met een moedergewicht daar aan kon je half ronde gewichten aan schroeven dit was een optie.heb ergens een foto gezien ,die had een plaat gemaakt waar de trekhaak zit ,en daaraan hingen gewichten van de 100 serie.
fendt-farmer
Op de bovenste foto van @Wimsumar staat het originele blok. Dit was destijds een optie. De mijne heeft dat ook.
Ik heb hiervoor een bokje gelast dat in de trekhaak kan hangen en hieraan hang ik dan als extra, standaard frontgewichten.
steyr-wanroy
Ik heb op mijn farmer 2 ook dat gewicht zitten dat op foto hier boven staat als je wil kan ik daar wel een keer wat fotos van maken wij hebben de trekhaak laten zitten en de pin er van onder in met daaronder een scheerpen
fendt2
Als je dat zou willen doen heel graag.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
5