540/65r38

Hallo

wij hebben thuis een deutz fahr dx 3.65 staan nu zit daar 16.9r34 onder.

nu wil we 38 onder doen en ik kwam een setje 540/65r38 tegen maar past dit onder de dx of komt tie dan heel breed op spoor te staan aangezien de binnenkant van de spatborden schuilopen

ik heb van het weekend een 4.11 (is het zelfde maar 2 wd) met 16.9r38 gezien

gr stefan

Deel dit topic

Reacties

Loeideutz
Inheb zelf een DX 3.60. Met nu 13.6 38 eronder. Is vergelijkbaar met 16.9 34. Ik vrees dat je met jouw nieuwe maat banden aan de spatborden gaat komen. Tenzij je er weinig profiel op hebt zitten, of de cabine een paar cm kunt tillen. Breedte zal meevallen. Misschien moet je 10 cm breder. Maar dan zitten ze wel een eind buiten de spatborden.
dx11


Deze jongen heeft zijn spatborden verzaagd en weet ik het allemaal, daarnaast is het ook niet echt mooi als je het mij vraagt. Onze dx4.20 staat wel op die maat, daar is het precies een mooi maatje voor
vedder
Ik denk dat 6 gaatsvelgen in 38" ook schaars zijn
sjonnies
@vedder dat is het punt niet komt een verloopring in
sjonnies
@dx11 zou het wat zijn of is 18.4r34 mooier en zijn de starcab kabine makkelijk een 1 a 2 cm te verhogen
Loeideutz
@sjonnies Verhogen moet kunnen. Ik heb een paar jaar geleden bij ons bij de dealer een DX3.50 zien staan met, ik meen, 12.4 46 banden. Daar was ook de cabine een paar cm van verhoogd.
sjonnies
@Loeideutz heb je daar een foto van ofzo maakt het allemaal wat makkelijker
Loeideutz
@sjonnies Nee, helaas. Dat was nog uit de tijd dat een mobiele telefoon bedoeld was om mee te bellen of eventueel sms'en.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0