Fiat 415 - tikkent geluid bij stationair draaien,

Hallo,

sinds kort heeft mijn fiat een soort van tikkent/sissent geluid als hij stationair staat te draaien. net of er ergens lucht ontsnapt binnen in de motor? ook als je gas geeft prutteld hij soms onder het rijden en als hij eenmaal weer op toeren is hoor je er niks meer van, weten jullie mischien wat het kan zijn?? verder trekt hij wel gewoon goed.

mvg Daan.
fendt926power

Reacties

charel
Nokkenas waar speling op zit.. kan ook dichting van de koppaking zijn. Heeft hij onderdruk?
Jos-IH
Ik denk dat de kleppen lekken
fendt926power
Heeft geen onderdruk, lekt we een beetje bij een verstuiver, rubbertje of o-ring gescheurt denk ik, kan hij daar mischien soort van valse lucht aan zuigen??
fiatteam
Filters nagekeken? Als dat blokje niet genoeg brandstof krijgt gaat die ook rare dingen doen.
ed inter
Valse lucht aanzuigen lijkt me niet wel naar buiten persen maar ik zou beginnen met je kleppen afstellen als er gegeven staat warm hoeft ie geen 80 graden te zijn maar wel zo ongeveer tussen 50 en 70 graden Als je het nog nooit gedaan hebt laat iemand je even helpen het is heel eenvoudig
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 415 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!