Praktijk locatie

Zo, net een uitnodiging gehad van het helicon in boxtel om het praktijk te komen doen, locatie: helicon in Boxtel, mochten we dat niet allemaal thuis doen met eigen vertrouwd materiaal??

Deel dit topic

Reacties

NHSanderJD
Dan bel je het helicon.
valmet 605
Wat voor pracktijk? Trekker heftruck of piloot?
selten
Ik mocht het thuis doen op eigen erf met onze Steyr Profi 4100 en de Cebeco. Ons pap mocht mij zelfs meehelpen met afkoppelen.
steyr8090turbo
@valmet 605 trekker natuurlijk
steyr8090turbo
@selten kijk dan heb je het teminste voor mekaar
Payton
Mischien doen hun het wel anders, dat je het daar moet doen.
JJ
Helicon heeft daar een eigen terrein en tractor met wagen voor. Misschien iets beter voor moeten bereiden/lezen?
deutz dx 6 05
Heb ook in Boxtel mn rijbewijs gehaald. Ik ree toen met een fendt 309ci en een klein wagentje erachter. Was prima te doen. En als je een beetje tractor kunt rijden kun je het met een andere tractor toch ook wel.
deutzpower36
Dat gebeurd daar op school, op de parkeerplaats. Balen voor je. Dan moet je met die kut valtra en rotte kipper gaan rijden.
chiel-fendt 936
Ik moest bij de loonwerker afrijden, mocht ook nie met eigen spul
ValtraT202
@deutzpower36 Ga jij is je mondspoelen jo Als een merk je niet aan staat moet je niet meteen te vloeken een echte trekkerchauffeur kan op ieder merk zo weg rijden
valmet 605
@steyr8090turbo had ook heftruck kunnen zijn.
deutzpower36
@ValtraT202 Ik ben juist valtra fan!,Vind ze net zo goed of beter dan de nieuwe deutzen. Maar heb daar op school gezeten en dat is echt geen fijn ding hoor. N121 geloof ik?
ValtraT202
@deutzpower36 Dat kan door 1 reden dat er niet met berleid is omgegaan op een school worden ze altijd afgerost zag ik altijd opschool heb zelf de loonwerks opleiding gedaan en nu sparen en rekenen voor eigenbedrijf
steyr8090turbo
Het is geregelt dat het thuis kan kost wel weer 165 euro extra...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1