Hi lo new holland

Wij zijn van plan komend winter onze versnellingsbak van onze fiat, te voorzien van een hi lo. voor gebruik in de trekkertrek.
dit is al leverbaar op bepaalde typen van new holland( bijv tl 80), en leek het ons het makkelijkst om zo een pas te maken in onze bak.
maar heeft iemand hier er informatie over, over hoe het precies zit, en hoe het zit met aansluitingen.

Deel dit topic

Reacties

fiatfan
Gewoon en hilo bak van een 80-90 of zo erin monteren
reneschrik
Wat voor trekker heb je
Jahn
@reneschrik

een fiat. kijk maar tussen m'n foto's
kerstrunner
Hou er wel rekening mee dat een Fiat of NH met Hi-Lo bak heel veel vermogen verliest tov een mechanische bak,zeker als het voor trekkertrek is zou ik het niet doen
reneschrik
@Jahn wat voor type fiat
TLA-TSA
@kerstrunner
Je bedoelt alleen als ie in hoog staat, of ook in laag?
kerstrunner
OOk in laag,veel weerstand in de bak zelf
Bakker S
Hmm.., of je een hi low daarin kunt inbouwen weet ik niet.
Zou zelf ook al eens wat veranderen met een versnellingsbak van een 70-90. Naar het schijnt zit er toch ergens verschil in. Als je het echt wilt weten.., dan zou ik ff met lmb witteveen bellen. Deze mensen weten veel van fiat en hebben ook wel onderdelen. Succes

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
2