Mc-Cormick 432 - Handgas McCormick D-serie

Goedemiddag,

Heeft iemand een oplossing voor het volgende probleem: de hendel van de handgas (en voor uitzetten van trekker) van mijn D432 werkt niet meer. De vertanding van het hendeltje (binnenkant dashboard) is versleten.

Is er een manier om dit weer te herstellen of zijn deze onderdelen nog nieuw te krijgen? Vrees dat gebruikte onderdelen dezelfde slijtage zullen vertonen...

Hoor graag.

Groet,
Caspar
CormickD432

Reacties

Bjorn G35s
Ff navragen bij:

elsen-agro.com/verkoop.htm/

Gebruikte onderdelen hoeven natuurlijk niet dezelfde slijtage te vertonen, ligt aan het aantal draaiuren en de vorm/manier van gebruik daarin.
case ih driver
Heb er nog wel eentje liggen, een goede. stuur maar even pb
KubotaB6001
Je zou ook een inbus-stelschroefje kunnen gebruiken om hem aan te spannen, maar dan moet je natuurlijk een gaatje boren
caseih212
Ik heb er ook nog genoeg die goed zijn, bij interesse PB 😄
HarmBoer
Meestal is de hendel versleten,uit elkaar halen en oplassen bij werken en een nieuw strak veertje en hij doet het wel weer.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 432 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!