Massey Ferguson 135 multipower, benzine

Hallo,

Ik heb hier in Nieuw Zeeland op een MF135 multipower op benzine gereden. Leuk trekkertje, maar hoorde dat die in Nieuw Zeeland redelijk zeldzaam zijn. Hoe zit dat in Nederland, ook erg zeldzaam? Wat zou zo'n machine waard zijn in Nederland? Motorisch goed, uiterlijk heeft een flinke poetsbeurd nodig..

Deel dit topic

Reacties

mf6495driver
Ik heb nog nooit van een benzine versie gehoord.
oldtimergek
@mf6495driver in 1964 ging hij in produktie in detroit, een jaar later in coventry. Amerikaanse klanten konden ook kiezen voor een versie met een continental benzinemotor. Dus erg veel met benzine motor zullen er niet naar europa zijn gekomen.
jasper01
Nooit een gezien maar het schijnt dat er wel een paar industrie versies gelopen hebben in nl en duitsland
David Bakker
In engeland zijn een paar 135 met benzine motor gebouwd special voor op een manege van wege het lawaai van een diesel motor
Thomas88
Het is afhankelijk welke benzine je hebt, ik heb twee 135's op benzine, een met de z145 (Amerikaan) en een met de 87mm (Engeland) echter wat noem je uniek? Er zijn er inderdaad niet te veel van gemaakt van die Europese, maar meer dan 4000 beur je niet vor zo'n trekker in goede staat.. Als het echter gaat om lawaai en als toertrekkertje, heerlijk! Net een naaimachine zo stil... Succes ermee
Markbersselaar
@Thomas88 Hij blijft hier lekker in NZ staan. Ik heb eigenlijk geen idee welke motor in die trekker lag.. De trekker was zoals je zegt erg rustig!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1