International 733 - IHC 733 Heft zeer slecht!

Hallo..
Mijn schoonvader heeft een ihc 733 op de boerderij, Voornamelijk voor het uithalen van voerblokken. Nu heeft die het probleem dat de hef vaak niet werkt of schokkerig en als die dan wel heft dan zakt die na 10 meter rijden weer langzaam naar beneden. als de olie goed warm is heft die soms wel even goed. de hydrauliekfilter is vervangen de olie staat op peil. het snijden van de pakken en hydraulische topstang werken wel goed dus echt een probleem met de hef?? iemand die een oorzaak kan verzinnen?? BVD!!
Inter 14551466

Reacties

ErDee
Lijkt me een probleem in de regeling, al kan het ook een lek zijn. Maar dan zou hij juist slechter moeten werken als de olie warm is.
IH-Kees
Zakt de hef als de trekker uit is?
schaubagri
Der zit ergens een draai knop waar je mee kuntt regelen bij een 844s onder de stoel weet zo niet waar ie bij 733 zit maar die willen door trillen nog weles beetje dichtgaan
Inter 14551466
Nee kees de hef zakt niet af als die uit is (mits die dan omhoog is) en indd die draaiknop zou wel eens kunnen hij zit indd voor de stoel op de bak. zoon zwarte sterknop gaan we morgen gelijk proberen
Wimsumar
Beste
Quote @Inter 14551466:
die draaiknop

Heeft niets met het probleem te maken. Deze knop is, als ik me niet vergis, het daalsmoorventiel (hiermee is de snelheid waarmee de hef bij normale bediening daalt in te stellen).
Het echte probleem: Ik weet het niet maar vermoedelijk versleten (of gemolestreerd) hefbedieniningsmechaniek.
ErDee
Heb je de hendel van de diepteregeling helemaal naar onder?
Inter 14551466
Ja het maakt niks van verschil in welke stand je de hendel van de diepteregeling zet.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!