Politie verijdelt diefstal shovel bij Rossum

De politie heeft donderdagavond bij Rossum een vrachtwagen met trailer tot stoppen gedwongen. Op de trailer stond een shovel die vermoedelijk was gestolen, meldt de politie. De actie bracht veel agenten uit onder meer de omgeving van Oldenzaal op de been.

Bron RTV Oost

Deel dit topic

Reacties

schaubagri
Direckt opsluiten en niet weer vrijlaten
rickjd
@schaubagri En dan moeten wij dat betalen van onze belastingcenten , is de cel niet weerd
jmos
Wel een mooi voorbeeld van een goed werkend track en trace systeem 😉
obelix
Goed werk politie, nu het vervolg van deze actie. Track en trace systeem verplicht stellen door verzekering voor duurdere machine en trekkers. Inbouw wordt betaald door verzekering.
1056xlacase
Haha die achtergrond van de foto wat mooi 😉
teunis
@obelix

Bij sommige maatschappijen gaat je premie omlaag als je track en trace op je machines heb, dus t inbouwen word dan inprincipe al betaald
KOETIE
@ul als jij het wel kan haal jij ze dan even terug?
tjerk-koetje
@KOETIE je scheurt mij de woorden uit mn mond 😉
eddie
Zo, goed van de politie, ik dacht dat snelheidscontroles altijd hun taak waren.
ul
Quote @KOETIE:
als jij het wel kan haal jij ze dan even terug?

Het gaat mij om, dat de politie serieuzer met deze zaken aan de gang gaat. Tegenwoordig hebben wij als hardwerkende melkveehouder en andere dierenhouders plichten, terwijl deze dieven Rechten hebben! daar gaat het mij om, direct dat tuig het land uit.
roesthuis
@1056xlacaseDoar wil ie dood ja nog niet liggen haha:P
suggs 73
@obelix

Hoe vaak wordt er niets gedaan met track en trace door de politie ! zijn in peter r de vries toch leuke gevalletjes voorbij gekomen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1