Tractor pulling

Wat voor versnelling zou ik moeten rijden met trekker trek met fiat 680

Deel dit topic

Reacties

Wolf_miniatuur
4 hoog geen gas, zelf uitzoeken is juist de sport
Robin S
2 klein
tjerk-koetje
Altijd met de handrem dr op, gaat ie minder snel slippen, en de hoogste versnellig die er is, en dan +/- 1150 touren draaien.

zoder gekheid, je moet proberen, wat lijkt jou de juiste snelheid. en het hoeft helemaal niet de eerste 4 trekkertreks direct goed te gaan, na elke trek kun je iets gaan verandern, kijken of dat dat meer resultaat boekt 😉
gudo
@tjerk-koetje Handrem dr op?
Wimsumar
Beste Fiat680DT: Met de Fiat-680DT op onderstaande foto?
Zonder beugel = geen deelname.
case inter kracht
Niet volgas dan is de kans groot op wiel spin en de hoogste versnelling die hij hebt
Fiat680dt
@wimsumar weet ik dir heb ik liggen maar wij hebben een lage kippen schuur en daarom zit die er eigelijk nooit op maar heb hem wel
fiatteam
@Fiat680dt

Laat je de kop niet gek maken door bovenstaande reacties 😉
Het is wel zo dat je zelf moet gaan proberen, het enige wat ik kan zeggen is dat wij met de 680 wel eens mee hebben gedaan en als de voorwielaandrijving ingeschakeld beetje spelen tussen 3 en 4 midden (II).

Let wel op, schakelen op de baan ga je niet redden, een keer inzetten en doorgaan.
fiatteam
Oja, zorg ervoor dat je blok goed op temperatuur is voordat je de baan op gaat. Half uurtje voordat je de baan opgaat starten. En rustig laten opwarmen.
stannetje96
@case inter kracht niet vol gas? Succes

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1