Fiat 450 - hydrauliek peilstok / olie

Hallo,
Regelmatig ben ik voor een kennis aan eht maaien met een fiat 450 met weilandbloter,
ging steeds prima tot de laatste keer het heffen lastig ging, dit ging met horten en stoten en met het nodige gekraak. begon hij plotseling mee dus ben bang dat er een pomp ofzo kapot is.
voor de zekerheid wil ik toch even hydrauliek olie peilen maar.. jullie zien mijn vraag al aankomen denk ik, waar vind ik de peilstok ? of gaat dat met een schroef ? en wat voor lie moet ik eventueel bijvullen ?
alvast bedankt ,
groet, Wilfred Caspers

Deel dit topic

steenbok75

Reacties

jmos
Waar het peil zit weet ik niet maar het lijkt me een verstopt aanzuigfilter
AW217
Op onze 450 zat dacht ik een peilstok vlak naast de versnellingspook. Dus gewoon op de versnellingsbak.
Kan niet meer tjekken, de fiat is al jaren weg.
bugo
De peilstok zit een beetje verstopt naast de handrem.
fiatfan
@bugo idd, een klein 'oogje' waaraan je moet trekken. meestal vol rotzooi, dus eerst even met de compressor erlangs, en dan voorzichtig met een grote schroevendraaier omhoog wippen
steenbok75
Dank jullie wel, ga morgen die kant op zal dan even kijken , mocht het een filter zijn dan zal die vast nog wel via een dealer te verkrijgen zijn denk ik ?
In ieder geval eerst bedankt voor de reacties, ik laat het jullie wel weten als ik het euvel gevonden heb.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!