Illustratie van:

Case International 1455 XL - peilstok lengte

Ik heb een probleem ik ben de peilstok van men case 1455 kwijt weet iemand hoe lang de peilstok van de achterbrug is
met vriendelijke groet rick

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Denk dat je het beste contact op kunt nemen met de dealer, die kunnen je dit zeker vertellen.
jo845xl
Ofwel draai je er een nieuw peilstok in ofwel olie eraf laten en juistgeteld 40L erop kappen , dan heb je terug het juiste niveau.
PascalStruijs4440
Nieuwe peilstok kopen, geen geprul!
hakkert6
Waarschijnlijk heb ik er nog wel 1 liggen.
Wimsumar
Beste Casefluitje46: Even een domme vraag van mij (ik verwacht een nog dommer antwoord 😃 ) : Hoe raak je een peilstok kwijt? :?
wezel844-s
@Wimsumar ja idd die zit toch in de achterbrug geschroevd dus dan word het nog moeilijker om hem zomaar kwijt te raken ga er een op de sloop halen dan weet je zeker dat het goed is 😃
casefluitje
Die was kwijt toe die gekocht was en we hadden een kabel met een blank stukje er aan alleen bij de grote schoonmaak beurt gooide en 1 van de werknemers hem eruit van daar en een niewu vindt ik aan de prijzig kant dus

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0