Rabewerk gewicht

Hallo allemaal,

heeft iemand hier een idee hoeveel de Rabe ploeg uit de link weegt. Is i.v.m. transport.

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Ik ga uit van rond de 1500kg
Wimsumar
Beste JohnDeere6506: Ongeveer 1.000 kilo. (Van de Lemken website, uit de gegevens van een 4-schaar).

Hier Rabewebsite. Open de PDF met technische gegevens (lukt bij mij overigens niet).

rabe-gb.de/de/…
johndeere6506
@Wimsumar bedankt voor de info, maar ik heb ergens gehoord/ gelezen dat de Rabewerk ploegen aan de zware kant zijn en Lemken juist erg licht van gewicht zijn.
Wimsumar
Beste @Johndeere6506: Ik neem aan dat je het niet op de kilo nauwkeurig hoeft te weten. Met de kennis dat Lemken lichter is tel je er wat bij. 😄

AANVULLING: Pdf opende nu inmiddels wel: de 4-schaar Albatros (= ander model!) weegt van standaard 1.045 kg tot 4-schaar met traploze ploegbreedteverstelling 1.469 kg.
johndeere6506
@Wimsumar nee ik hoef hem natuurlijk niet op de kilo nauwkeurig te weten, maar afgelopen jaar had ik met een Rabewerk rondgaande ploeg geploegd en daarvan was het frame massief(!) en met het idee dat een Lemken een hol frame en een doorgedachte construktie heeft kan het in mijn ogen zomaar 500 á 600 kg verschillen.
johndeere6506
Die Albatros is idd een ander model, maar ook nieuwer zodat er betere metalen en technologieën zijn zodat hij lichter wordt. Het type is volgens mij een Eagle 140

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0