Fordson Super Major - koppelingspedaal

Een bronzen lagerbus in de koppelingspedaal is verdwenen,nu is dat gat natuurlijk ovaal uitgesleten,en ook de centrale as van de remmen ingelopen. Met nieuwe bussen alleen is dat maar een halve oplossing, wie kan mij raad geven? Heeft er iemand nog een bruikbare as en pedaal, en hoe demonteer je de as?

Deel dit topic

supermajor64

Reacties

rene roadless
Een andere achterbrug kopen, ik weet er nog wel een
martijn1998
@rene roadless zou je daar geen nieuwe as in kunnen zetten?
rene roadless
Nieuw bussen erin en vastzetten met jb welt, as oplassen en af laten draaien naar de grondmaat
supermajor64
Ok, de bussen had ik al,de pedalen zijn gedemonteerd, mag ik nu zonder gevaar de naakte as door de versnellingsbak halen?
Robert87
@supermajor64

Geen enkel probleem als je die as eruit haalt. Mits je de rempendalen ook los van de as hebt gehaald. Dan kun je de as er zo uithalen. Direct ff 2x nieuwe keering in de achterbrug en alles is weer netjes.
supermajor64
Ok,dan kan ik hem er morgen met een gerust hart uithalen en laten oplassen,bedankt allen voor de goede info!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!