Digitalen bandenspanningmeter

Hallo

ik zoek een digitalen bandenspanninsmeter
ik heb op kramp gekeken maar komt d'r niet echt uit

gr stefan

Deel dit topic

Reacties

roy jd3130
Formido en anwb winkel heben ze ook en werkt heel goed
fendt308-driver
Ik zoek ook een goede meter hebben er drie en geven allemaal wat anders
Boemrang
@fendt308-driver

En wat is de afwijking dan van die drie meters, zal toch nooit veel wezen....
fendt308-driver
@Boemrang rond een half bar
DeFirma
Het valt vies tegen om een goede digitale meter te vinden. Ik heb ook al verschillende gehad maar allemaal waardeloos.(of toevallig pech) Van goedkoop tot duur.
barteltie
Voor een 10tje heb je er 1 bij de formido
dx11
Bij de jd dealer staan zo ook op de toonbank, maar dat ik mijn kleur niet.
Fast Eddy
Gewoon 1 met een metertje erop. Niks digitaal aan nooit de batterij leeg of het display stuk. Die van mij komt bij Automat weg. Halfords heeft ze ook wel.
Jaguar870
Digitale zijn niet betrouwbaar genoeg, wil je echt een goede moet je een analoge nemen die op de wijzer tot 3,5 ofzo gaat. Zijn goed afleesbaar (ook onder de 1 bar) en betrouwbaar
sjonnies
@Jaguar870 waar kun je die kope
Jaguar870
Kramp, art. nr. 1031101
sjonnies
[quote="@Jaguar870"] dat uiteinden zet je op het ventiel en weet je ook toevallig wat tie kost
goeiedag eem
@sjonnies ik heb hem gehaald, bij de automat, 15 euro, en hij klopt perfect, mijn maat heeft een duur systeem, maar heeft ook zo'n simpel ding wat ik heb en werkt perfect en geeft precies het zelfde aan,
JD3010
Ik heb er een aantal voor 9.99 bij Conrad gekocht. Die geven allemaal hetzelde aan als mijn analoge meter. Als ze wat afwijken is ook niet direkt een groot probleem. Kijk ook naar de band zelf of die de juiste spanning heeft en ga niet blind op het advies van iemand anders af.
sjonnies
@goeiedag eem die van solar of die andere maar die is niet digitaal
Jahn
Conrad.nl heeft ze wel
fendt-412
@JD3010
zo nauw komt het inderdaad niet. Als het allemaal maar gelijk is.
Afgelopen maandag bij 35graden 2bar in de banden gepompt. Gisteren bij 18graden zat er nog maar 1,8bar in. Temperatuur doet nog wel wat 😛
DeFirma
@JD3010 welk merk heb je gekocht bij conrad? Ze hebben er meerdere van die prijs. Dan ga ik het ook nog één keer proberen.
Mc_douwel
Heb er ook een paar gehaald bij conrad werken goed en snel makeelijk
goeiedag eem
@sjonnies deze heb ik gekocht bij de automat, voor 15 euro, heb hem al jaren en werkt perfect, ook met trekkeslep, met lagen bandenspanningen, ik meende een bereik vanaf 0.15 bar tot een bar of 6. nooit geen problemen nee gehad
larss
@goeiedag eem
die had ik ook ja, maar klopte geen donder van 😉 ik heb nu een analoge gekocht.
JD3010
@DeFirma Die gele van Dunlop. Van een bandenhandelaar heb ik er ook 1 gekregen van TipTop, die geeft dezelfde spanning als deze.

conrad.nl/ce/nl/…
sjonnies
@JD3010 werkt tie goed
JD3010
@sjonnies Ik heb deze sinds dit voorjaar en tot nu toe gaat het prima. Het is niet veel geld en heb nu in bijna alle trekkers zo'n meter liggen, puur voor het gemak. Ik kan je deze wel aanbevelen.
goeiedag eem
@larss ik heb er een en drie maten van mij ook, en die ene maat heeft zelfs een systeem die draadloos af te lezen is uit de racerij wereld en wat die aan geeft zitten die van ons er allemaal nog geen 0.02 bar naast, en heb met trekkertrek nog nooit weer met lege of te harde banden gestaan, wat ik met de analoge meter wel had, dus die van ons werken perfect.
DANOONTJE POWERR
@goeiedag eem Helemaal mee eens, ik heb 'm ook en iedereen wil 'm altijd lenen.
En een afwijking is niet erg, als het maar altijd dezelfde afwijking is.
hobbyboer
Ik heb nu zoeen: pclairtechnology.com/ProductDetails/…

Bevalt heel goed, nauwkeurig, degelijk en ik vind het wel makkelijk dat je er gelijk mee kan oppompen, dus niet meer met 2 dingen rondlopen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
27
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
6