International 453

Ik heb nu een 423 maar die heeft een doordraaiende aftakas, nu ben ik opzoek naar een trekker zonder doordraaiende aftakas. Ik zag een mooie 453 maar nu vroeg ik mij af of een 453 een doordraaiende aftakas heeft. En wat handkoppeling inhoud. Alvast bedankt voor de reactie!

Deel dit topic

Reacties

dresje80
Handkoppeling is dat de trekker de aftakas kan laten draaien zonder koppeling in te trappen maar een 453 stuuren zwaar zwaare koppeling geen goede remmen .
luc1996
@dresje80 Dus als ik de koppeling in trap blijf de aftakas draaien.
dresje80
@luc1996 die handkoppeling is daar voor die duw je naar beneden en gewoon omhoog
DeutzD40L
@dresje80 dat klopt niet helemaal wat jij zegt, het licht eraan wat voor voorbanden je hebt en hoeveel bar erin zit, en zware koppeling is lang niet bij iedere 453 zo! en deze serie heeft idd geen goede remmen
brauheist
Wrm wil je van de doordraaiende aftekas af?
Niekpetje
Ik vind dat juist fijn
ErDee
@dresje80 remmen zijn goed als je ze in orde hebt. Sturen is geen probleem. Koppeling gaat ook niet noemenswaardig zwaar. Is trouwens gelijk aannde 423 op wat details na. Zoals volgens mij standaard doordraaiende aftakas dus aparte hendel(handkoppeling) voor aftakaskoppeling.
luc1996
@brauheist met maaien bevalt het mij niet je hoeft de koppeling maar in tetrappen en de maaier stopt al.
case1455fendt924
Bij een 453 schakel je de aftekas met voetkoppiling in en dan als je wilt gaan rijde duw je hem in zijn laag gering zonder koppeling agromatic heet dit volgens mij
case1455fendt924
Wij hebben een 453 en die stuur vele male lichter dan onze 523
Laszlow
@luc1996
Zoals je het zelf uitlegt heb je nu een trekker zonder doordraaiende aftakas. Nu weet ik niet hoe dat bij een 423 zit, maar bij een een renault 421 was het de koppeling helemaal in trappen inschakelen aftakas en als je ermee aan het werk was niet geheel in trappen en dan schakelen zodat de machine gewoon op toeren bleef.
brauheist
@luc1996 zit er geen agriomatic op dan? zonder koppele schakelen
Niekpetje
Ff snel een vraagje tussendoor. hoe heet dat als je wel naar een hogere versnelling kunt schakelen maar als je terug wilt schakelen de tractor helemaal stil moet staan?
case1455fendt924
@Niekpetje ja deze bak is niet geschroniseert of hoe je het dan ook schrijft
Niekpetje
@case1455fendt924 oke ik heb dat bij mijn minitauro en ik vind het egt klote. kan dit aangepast worden denk je?
case1455fendt924
@Niekpetje um weet ik niet andere bak er in leggen gaat mischien makkelijker maar je kunt wel beetje terug schakele volgens mij want ons opa die kon dat zei die maar dan moet je het met het juiste motortoeren doen ofzo of dubbel klutsen
Niekpetje
@case1455fendt924 oh oke. is mij nog nooit gelukt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1