Illustratie van:

Same Explorer 70 - Remleiding

Hallo,

Een tijdje geleden had ik last van remmen die niet zo goed meer pakten. Ik ontluchte mijn leidingen regelmatig maar zag dat er alsmaar minder en minder olie in het potje zat. Ik heb ontdekt dat de leiding, (zie foto : tractorfan.nl/picture/785423/) lekt. De leiding zit als het ware niet diepgenoeg in het omhulsel. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen, gebeurt dit met een tang of ?

alvast bedankt,
groeten

Deel dit topic

Reacties

bigroest
Eraf halen en dealer of lasaulec een op maat laten maken.
bezoeker
Leiding demonteren. hiervoor gebruiken ze een apparaat dat je met de hand kan rond draaien en dan de huls vast klemt, geen idee hoe het heet maar heb het zelf wel gebruikt. zo´n apparaat heeft de dealer wel. misschien kunnen ze hem ook wel opnieuw persen met de machine. is zo gebeurt.
radium45
@bezoeker Velzen heet zoiets. Dan draai je er een kraag aan.
joop-same
Dit is geperste hogedrukleiding,vernieuwen hier kun je zelf niks mee.
bezoeker
@radium45 idd kon er niet opkomen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Explorer 70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!