Deutz D30 hydoliekpomp jankt

Beste tfers

Als er hydrauliek gebruikt word jankt de oliepomp, weet iemand me te vertellen wat het is? Voor de restauratie deed deze het prima, sinds dien alleen nieuwe olie in gegaan. Ik kan zo gauw geen lekkages vinden.

Morgen is het hoe ploegen vandaar dat het in orde moet zijn

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

KubotaB6001
Welke olie heb je erop gedaan?
steyrTom
Genoeg olie er op?
KubotaB6001
Ofwel het aanzuigfilter onder de stoel proper maken
brauheist
Kan zijn dat er in een van de leidingen een flinke deuk of bocht zit dat de dikke olie daar door heen moet, dan geeft ie ook zo geluid
Deutz-5006
Nieuw filter, hydoliekolie, gewoon de normale pomp, het pijl zit aan de zijkant van het hefdeksel toch? Dan zou dat ook goed zijn
looper321
Lucht in het systeem , het is dan nodig om op een voor de d30 geschikte manier te ontluchten. en zo nodig olie bijvullen.
Deutz-5006
Hoe kan ik hem ontluchten?
Loeideutz
Zoals meneer @brauheist zegt, kijk effe je leidingen of koppelingen na, of er niet ergens een vernauwing zit. Een stukje rubber van een slang dat ergens in een koppeling dwars zit kan ook al voor vernauwing zorgen.
brauheist
@Loeideutz word ik tegenwoordig al met meneer aangesproken? 😃
Favorit614
Keerring lek vd pomp? valse lucht aan trekken via de aandrijfas ?
Loeideutz
@brauheist Ja, weet ik veel. Had niet de moeite genomen om eerst op je profiel te kijken. En dan loop ik liever het risico om te beleefd te zijn dan om iemand voor het hoofd te stoten.
looper321
Onluchten kan (voor zover ik weet) als volgt.
tractor laten lopen, hef helemaal omlaag > tractor uit> 10 minuten wachten (om luct te laten verzamelen) >tractor aan > hef omhoog > tractor uit > 10 minuten wachten > en weer tractor aan. blijft hij nog steeds dat geluid maken moet je deze handeling nog meer herhalen of er is toch een ander probleem.

dit is de methode hoe ik het bij mijn mc cormick dgd4 hoor te doen. dus misschien is het niet DE methode voor je D30.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
10