Fendt Vario 1000 serie Spionagefoto

De titel spreekt natuurlijk al vrij voor zich.

Tijdens de Agritechnica beurs in Hannover zal Fendt naar alle verwachting het nieuwe vlaggenschip de Fendt 1000 serie gaan onthullen. Hier alvast een voorproefje!

Lees meer »

JJ

Reacties

jmos
Waarom mijn reactie verwijderen?
die foto stond al op de site hier, twee dagen terug.
JJ
@jmos Excuses dat is me ontgaan. En uit jou reactie kon ik niet halen dat het een andere foto was. Opgelost.
JD6930
Is dit niet dezelfde? ook al is het dak anders? En is het misschien een kleinere serie.
jmos
@JJ
oke 😄
930triplemaaier
Lijkt mij eerder een groter uitgevallen 900
JJ
@JD6930 De tractors die jij laat zien. Zijn waarschijnlijk 900 en 800 serie die aan de strenge eisen van 2014 gaan voldoen. De foto die in de lees meer link staat is toch een beduidend ander model.
Boerenjongen16
Cabine staat wel ver naar voor tegenover andere series... Als ik inzoom op de foto lijkt het ook net fotosoep ( van een verbouwde John Deere ofzo.)
deerecase
@Boerenjongen16 idd. doet me eerder denken aan een jcb.
Boerenjongen16
@deerecase Ook mogelijk.
deerecase
@Boerenjongen16 het zal wel niet zo zijn maar toch.
Fendt_favorit
Ik ben benieuwd! Ziet er bruut uit zo op de foto!
eicher4048driver
Ben zeer benieuwd, heb al namen horen vallen zoals de nieuwe fendt 945 vario
fendtje 103s
Niet echt mooi
ricooo12
@JJ ik denk eerder dat er n 945 ofzo komt dan een 1000 vario
MOOI-WARK
@ricooo12

Dat denk ik ook ja.
@ricooo12
Op deze foto zien wij een prototype van Fendt die hoogstwaarschijnlijk de nieuwe 1000-serie zal worden.
Dit wordt het nieuwe vlaggenschip van fendt.
We vertellen dit toch met enige zekerheid omdat de AGCO-baas Martin Richenhagen onlangs aan het woord was in het Belgische blad Management & Techniek, daar verduidelijkte de baas dat er op vrij korte termijn een 1000-serie komt, een grotere Vario-transmissie(ML 400) en dat de fabrikant bezig is aan de productie van een Twaalfcilindermotor.
(Voor de Challenger MT 800E)

We zullen wel zien wat hiervan voor de dag komt dit najaar in de Agritechnica.
PatrickNH
Mooi
JD6930
Quote @StijnTheDeereDriver:
Agritechnica.

Kon ik daar ook maar heen... 😞

Dan had ik wel een paar extra accu'tjes en geheugenschijfjes voor m'n camera moeten kopen denk. 😃
JD6930
Quote @JJ:
@JD6930 De tractors die jij laat zien. Zijn waarschijnlijk 900 en 800 serie die aan de strenge eisen van 2014 gaan voldoen. De foto die in de lees meer link staat is toch een beduidend ander model.

Ja zag ook wel dat het een ander model was, vooral de cabine, maar als je de foto bekijkt lijkt het in de verte als je naar de motorkap kijkt wel een beetje op die trekekrs op die foto toch? (Heb de foto op de lees meer link nog maar een keer kort bekeken dus kan het mis hebben).
JJ
@JD6930 Als ik jou was zou ik echt proberen om naar de Agritechinca te gaan. Nergens zoveel nieuwtjes als daar. En alle merken aanwezig en fabrikanten. Waanzinnig groot.
JD6930
Quote @JJ:
@JD6930 Als ik jou was zou ik echt proberen om naar de Agritechinca te gaan. Nergens zoveel nieuwtjes als daar. En alle merken aanwezig en fabrikanten. Waanzinnig groot.

Ja, wil er dolgraag een keer heen. Maar mijn ouders kunnen daar niet heen omdat ons pa te druk is met de koeien te melken etc. En meerdere dagen iemand laten melken ook hartstikke duur is, en hun geven daar ook neit zo veel om denk.

Zelf leek me die reis van TrekkersKieken wel iets, maar ik zit ook met een nog in te plannen kaakoperatie int najaar ,waar ik 6 weken zoet mee ben. En in men eentje met allemaal onbekenden naar Hannover vindt ik ook neit alles. Als ze nu vanuit bijv. de Kok met een bus er heen gingen waar mensen tegen betaling van een bepaald bedrag aan reiskosten bij mee konden, dan was er altijd iemand die ik ken, maar bij zo'n reis als die van bijv. TrekkersKieken of andere organisaties is de kans heel klein dat je iemand kent. En dan ben je ook maar in je upje. Je kunt dan natuurlijk ook wel mensne leren kennen, maar toch...

Naar de GTH (GroenTecnhiek Holland) had ik ook wel heen gewild, maar als je geen vervoer hebt houd het op he! Gelukkig kan ik wel naar de opbouw, das ook erg mooi om te zien! 😉
JJ
@JD6930 Kun je niet met een aantal andere vrienden en bekenden regelen dat je erheen kunt dan? (Mening vanuit mijn kant, met grote groepen over zo`n beurs lopen werkt ook niet goed. Kies er zelf meestal voor om met groepjes van 2 t/m 4 personen rond te lopen.)
ricooo12
@StijnTheDeereDriver ooh okee. ik vind de 900 vario al grote beesten moet je nagaan wat de 1000 vario word dan
valmet 605
@Boerenjongen16 ik zat er een paar secondes naar te loeren. Ik vond er ook JD trekjes aan zitten wat en hoe geen idee.
JD6930
Quote @JJ:
@JD6930 Kun je niet met een aantal andere vrienden en bekenden regelen dat je erheen kunt dan? (Mening vanuit mijn kant, met grote groepen over zo`n beurs lopen werkt ook niet goed. Kies er zelf meestal voor om met groepjes van 2 t/m 4 personen rond te lopen.)

Heb geen vrienden die naar zo'n beurs willen.

Ken 1 man die er enkele jaren geleden heen is geweest, maar die is er toen heen geweest omdat die een vertegenwoordiger van een bedrijf dat er stond goed kende en die meerdere mensen mee kon nemen/kaarten voor had. Heb 1 collega die zo'n beurs misschien mooi vindt, maar denk dat de kans klein is dat hij naar zo'n grote beurs in Duitsland zal gaan. Die collega komt ook niet uit de landbouw.

Bij de Kok zullen er ook wel zijn die er heen gaan, ook vertegenwoordigers, maar of die een plekje over hebben in de auto is de vraag, en die zullen er ook wel blijven slapen schat ik.

Al is daar slapen alst niet te veel kost natuurlijk ook niet verkeerd, omdat je dan meer tijd hebt om de beurs te bekijken, maar kaarten voor meerdere dagen zijn ook niet goedkoop schat ik.
keeko
Dit ontwerp lijkt stevig op de profielfoto van Gerton: tractorfan.nl/user/11429/
@keeko Zullen we hem even op de pijnbank moeten leggen, hij weet meer! :twisted: haha
fendt 590
@JD6930 de zondag en maandag zijn de Dealer dagen op de Agritechnica en dan zijn de kaarten knap duur kost dan 85 euro aan de beurs en 77,- euro via de voor verkoop op de internet site van de Agritechnica.mocht je de rest van de week gaan dan valt het wel mee.kost dan 23 euro voor een dag of 17 via de site . en voor 2 dagen kost het 34,- euro of 30 ,-- euro via de site. hotels zijn om die tijd mestaal duur.als wij gaan dan rijden we mestaal een half uur terug dan zij de hotels nog wel te betalen.als je de kans krijg om te gaan kijken, dan kan je beter 2 dagen gaan zoveel is daar te zien.Tip!!!!!!! tik op Google Agritechnica in en je hebt alle info over de beurs. veel succes er mee.
fendt 590
@keeko ik heb er in 2012 al wat van gehoord.heeft grote banden en veel PK.s!!ga zeker naar de Agritechnica toe.
JJ
@keeko Die foto van Gerton is al een aantal jaar oud. (Tekening is het eigenlijk). Gemaakt door Porsche als design tekening voor de 900 serie van Fendt. Maar hij lijkt er inderdaad wel op. Ma de huidige 900 ook.
JD 6430 The Best
Ik en mn pa gaan misschien dit jaar naar de agritechnica 😄 Maar we gaan alleen ast niet druk opt bedrijf is 😉
@JJ je moet je facebook es checken, heb je een leuk close-up-je van hem gestuurd 😉
keeko
Da's idd. een betere foto:
JJ
@StijnTheDeereDriver Zie het nu pas. Was vandaag in Duitsland, daar had ik geen internet.
keeko
Laatste update:
Gerton
Mooi mooi mooi!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!