Ford 4000

Hallo ik had en vraag.ik zie wel eens bij en ford 4000 dat er steek assen met 6 wiel moeren zijn maar ook met 8 wiel moeren.zowel bij de y en x serie dus dacht daar zit het verschil niet in.was er gewoon naar geintreseerd hoe dat zit van daar deze vraag.
mvg johan

Deel dit topic

Reacties

NHtvt135
@ford5000 zal het vast wel weten.
ford5000
De 6 gaats is het oudere type achteras.
Deze as zat later ook nog weer in de 3055.
RPCounty
De 6 gaats as werd daarna ook weer in de 4600 geleverd, dus echt logica zit er niet in... je zou zeggen dat ze gewoon van de oude voorraad af wilden, of op verzoek van de klant misschien 6 gaats i p v 8 gaats?
johan6640
@RPCounty okee maar de achter brug is gewoon het zelfde.alleen en andere steek as.zelf heb ik en 4000 met 8 bouten.van daar dat ik graag wou weten hoe dat zit.bij andere types van ford zie je het niet.vandaar
RPCounty
@johan6640 klopt, verder zit er geen verschil in de achterbruggen. Ik heb zelf liever de 8 gaats as, omdat je dan makkelijker andere wielen kunt monteren, omdat de keuze in 6 gaats beperkt is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0