Farmers Got Talent 15 - 9 - 2013

Geachte,

Graag nodigen we u uit voor het evenement “Farmers Got Talent” (voorheen “Oldtimerdag”) in Breskens. Al voor de achtste keer organiseren we als AJK-West Zeeuws Vlaanderen dit evenement. Dit jaar op zondag 15 september 2013. U bent van harte welkom als deelnemer of als toeschouwer. Voor deelname ontvangen we uw aanmelding graag!

De dag start met een rondrit voor oldtimertractoren van circa 25 km lang. De rit begint omstreeks 9:00u bij Horeca Totaal/Deli XL, Sint Annastraat 84 te Sluis.

De route loopt door de West-Zeeuws-Vlaamse polders en langs de kust, om vervolgens aan te komen op de eindbestemming, namelijk op de kruising Langeweg/Kieweg te Breskens.

Op het veld naast de kruising gelegen zal het middagprogramma plaatsvinden. Op het veld staan tenten waarin de bar met muziek aanwezig is. De gehele dag is deze geopend. Bij de aankomst rond 12:00u zal voor alle deelnemers van de oldtimerrit de barbecue starten. Deze is volledig verzorgd.
Voor de jongsten onder ons is o.a. een springkasteel opgeblazen waarop zij kunnen ravotten.

Omstreeks 13.30u vangen de ploegwedstrijd, ringsteekwedstrijd en boomstam trekken aan voor oldtimer tractoren. Ook zal de populaire balanceerwip wederom aanwezig zijn om uw vaardigheid en controle over uw oldtimer te testen! NIEUW dit jaar: Tractor Rodeo! Een onderdeel waarbij spektakel gegarandeerd is!!

Gedurende de dag zijn er doorlopende demonstraties met moderne landbouwmachines met de nieuwste innovaties.

Aan het eind van de dag worden de prijzen voor de wedstrijden uitgereikt.

Gelieve op te geven voor de onderdelen oldtimerrit en/of ploegwedstrijden, de kosten bedragen:
€ 22,50,- voor de gehele dag, incl. koffie, barbecue incl. 2 consumpties
€ 15,- voor de barbecue incl. 2 consumpties en middagprogramma
€ 10,- voor enkel morgenprogramma (rondrit met tussenstop)

Uw opgave kunt u doorgeven via:
Email: ajk-wzvl@hotmail.com
Telefoon: Michiel Buijsse: 00 31 (0)6 11 22 39 21

We hopen van harte u en uw aanhang te begroeten op onze dag.



Met vriendelijke groet,

Agrarisch Jongeren Kontakt West-Zeeuws-Vlaanderen
E-mail: ajk-wzvl@hotmail.com

Deel dit topic

Reacties

jd4050
1 topic niet genoeg?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
3