Illustratie van:

Fiat 680 DT - Werkplaatshandboek Fiat 680 DTH

Ik ben opgegroeid met fiat trekkers en sinds kort bezit ik een 680 DTH uit 1984.De trekker heeft enige renovatie nodig en ik zoek daarom een werkplaatshandboek. Wie heeft iets in zijn bezit wat ik kan overnemen of kan kopieren? Daarnaast ben ik op zoek naar nieuwe binnenbekleding voor de cabine. Wie weet raad?

Deel dit topic

Reacties

MartinZaandam
Beste Theo,

Ik heb zelf geen trekers, maar heb verleden een Fiat trekker gerepareerd. Ik ben toen uitgekomen bij de Fiat-trekkers club. Bij hun heb ik de gegevens verkregen en een handleiding en werkplaats boekje besteld. Volgens mij een zeer correcte club

fiattractorclub.nl/
fiatfan
Bekleding valt niet mee. zul je zelf moeten maken.
Ruben-Wind
@fiatfan Weet jij misschien waar ik iets kan kopen wat er op lijkt?
fiatfan
@Ruben-Wind ik heb bij kramp standaard bekleding gekocht op stukken van 2 x 2 meter. deze plak ik erop en dan ga ik nog bekleding kopen bij een autostoffeerder en laat dan mijn moeder even aan elkaar naaien..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 680 DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
185