Massey Ferguson 1200 - olie pomp /pompen

Hallo, ik had een vraag over de oliepomp(en) van de mf 1200. De olie die wordt gebruikt voor het sturen is dat dezelfde als voor de externe ventielen en de hefinrichting of heeft hij een aparte stuurpomp? En waar zit deze pomp of pompen? Alvast bedankt
De MF man

Reacties

David Bakker
De olie pomp voor het sturen /smeren van de versnellingsbak
zit rechts naast de versnellingsbak . De olie pomp voor de externe functies zit links naast de versnellingsbak de olie pomp van de heft zit in de achterbrug . de achterbrug is ge lijk aan de 1080. 188 , 690
ferguson-6475
Quote @David Bakker:
de achterbrug is ge lijk aan de 1080. 188 , 690
690 ook? 595 wel, maar 690 weet ik zo niet?
kramer
@ferguson-6475 Hij zal de 698 bedoelen.
David Bakker
Al die achterbruggen zijn vrij wel het zelfde volgens mij, behalve de eindvertraging .
De MF man
Bedankt voor de reactie, de olie pomp voor de multipower is dat wel dezelfde als die om de aftakas in te schakelen?
kramer
@De MF man Bij mijn 1080 is die pomp hetzelfde, dat is het lage druk circuit en hoge druk circuit voor hef en externe ventielen en zitten allebei in de achterbrug.
David Bakker
Nee, de olie pomp die rechts van de versnellingsbak zit is om mee te sturen en de bak te smeren dus ook voor de multipower. de aftakas koppeling zit in de achterbrug .
De MF man
Ja idd die zit in de achterbrug net als bij onze 690 maar om de koppeling van de aftakas te bedienen dacht ik. Maar zoals ik het begrijp zitten er dus 2 oliepompen aan de buitenkant, worden die met v snaren aangedreven heb ik ooit gehoord? En 1 pomp voor de hef zit net als bij de 100 serie van MF aan de binnenkant van de achterbrug.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!